Meidän tarina

Tavattiin mieheni kanssa elokuussa 2006 ja siitä se ajatus sitten lähti. Tuntui heti niin oikealta olla toisen kanssa, ihan kuin oltaisiin tunnettu aina. Kihlat vaihdettiin syyskuussa 2007 ja häitä tanssittiin elokuussa 2012.

Perheenlisäyksestä oltiin puhuttu ja haaveiltu jo pitkään ja viimein vauvalle annettiin lupa tulla ajatuksella tulee jos on tullakseen 7/2012. Ensimmäinen plussa "honeymoon baby" saatiin 8/2012 ja ilo ja pienoinen hämmennys nopeasta onnistumisesta vaihtui suruun vain hetkeä myöhemmin.

1/2014 kun olimme jo jollain tavalla hyväksyneet lapsettomuutemme elämä yllätti lukuisten pettymysten jälkeen positiivisella testillä. Tämäkin onni meiltä otettiin pois 5/2014.

Uutta yritysrupeamaa ei sitten varsinaisesti ennätetty kunnolla aloittaakaan, kun uusi pieni ihme jo kaikista ennakko-odotuksista huolimatta ilmoitti tulostaan 12/14 ja saapui onnellisesti syliimme 8/2015.

Toivetta pikkusisaruksesta aloimme elätellä 6/2016. Mutta elämä päätti jälleen kerran lyödä kapuloita rattaisiin ja toive antaa odotuttaa toteutumistaan. Yritystä varjostamassa keskenmenot 10/2016 ja 4/2017. Nyt kutsuvat laajemmat tutkimukset syiden selvittämiseksi ja yritys pistettiin jäihin, kunnes toivottavasti saamme vastauksia miksi käy näin.

kuva: mediawebapps.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.