keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kuka, mitä ja MIKSI?

Muun muassa näitä kysymyksiä olen kysynyt useasti itseltäni viimeisen kuukauden aikana. Olen joskus aikaisemminkin miettinyt blogin aloittamista, mutta viimestään nyt koin olevan ajan sille kypsä. Joko ihan itseni takia tai sitten säästääkseni läheisiäni tältä samojen asioiden vatvomiselta. Mikään huippukirjailija en ole, ja semmoista ei minusta tule, mutta jos edes jotain ajatuksia saisin järkevään muotoon tänne laitetuksi.

En tiedä tällä hetkellä kuka olen tai mitä teen elämälläni. Kaiken piti olla jo varmaa. Pitkän haaveilun ja toiveiden jälkeen minusta viimein piti tulla syksyllä äiti ja pullantuoksuinen kotirouva. Niin ei kuitenkaan käynyt. MIKSI? Se onkin kysymys, johon ei vastausta koskaan ehkä saadakaan... Mutta sitä miettiessäni, avaan tapahtumia ja mielessäni risteileviä asioita sitä mukaa kun niitä tänne pystyn laittamaan. Toivottavasti joku jaksaa lukea ja kommentteja otan vastaan mielelläni aloitellessani täällä bloggauksen ihmeellisessä maailmassa.

1 kommentti:

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.