torstai 10. elokuuta 2017

Muutto ja muutama muu

Tahaton blogitauko tuli näköjään pidettyä. Syynä lähinnä jo aiemmin mainitsemani muutto. Tämä perhe nimittäin muutti kimpsunsa ja kampsunsa kesäkuussa omakotitaloon! Ja ai että ollaan tykätty! Tiitu nauttii kun on tilaa ja omassa pihassa saa juoksennella ilman, että koko ajan tarvitsee jonkun olla kuin varjo kannoilla. Nyt on oma hiekkalaatikko, kiikku ja pihalle on nousemassa myös leikkimökki. Sen ostimme isommalla porukalla neidin 2v lahjaksi. Voitteko kuvitella! Meillä on täällä jo 2-vuotias omatoiminen ja niin tomera emännänalku, että vanhempia jo välillä hirvittää, mitä se teini-ikä sitten on :D noh, ehkä nämä uhmat nyt katsotaan ensin...

Viimein saimme heinäkuussa tietää myös tutkimustuloksia ja "diagnoosina" lääkärin suoraan ja suomeksi toteama se kuuluisa paska tuuri. Mitään selittävää keskenmenoille ei löytynyt. Toisaalta huojentavaa, toisaalta kamalaa. Kun ei ole mitään mitä korjata. Nyt on oljenkortena hormonihoidot ja käytössä Lugesteron. Katsotaan, mitä tämä tuo tullessaan. Toivottavasti sen kovasti kaivatun plussan ja sen myötä pienen perheenlisän. Usko on kyllä itsellä jo mennyt, mutta toivo yrittää elää.

Jännittää vain tunkea hormoneja tähän hormonivaihteluille herkkään kroppaan. Toistaiseksi ei mitään yleisiä haittavaikutuksia kummempaa, mutta saa nähdä kuinka paljon oireet kertaantuu, jos monta kiertoa joutuu käyttämään. Saas nähdä.

Onko teillä siellä ruudun takana kokemusta lugeista? Olisi kiva kuulla kokemuksia.

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen lukenut blogiasi ja huomaan olevamme kohtalotovereita. Minulla on kyllä 4 lasta mutta 11 raskaus menossa. Neljännen lapsen jälkeen olen joutunut käymään läpi 5 keskenmenoa putkeen. Yksi meni viikolle 18 ja muut oli alussa. Rankkaa on ollut ja syytäkin yritettiin löytää mutta mitään ei löydy. Nyt on menossa 20 viikko tätä raskautta ja pelko on matkassa koko ajan, siitä ei enäää eroon pääse. Toiveena olisi että tämän lapsen vielä syliin asti saisimme. Voimia sinne ja toivotaan että teillekin vielä vauva suodaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos kommentistasi. Rankkoja kokemuksia sinullakin :( Toivottavasti kaikki sujuu nyt hyvin ja pienen syliin asti saatte. Ja kiitos, voimia tällä tiellä tarvitaan. Voimia myös sinulle ja tsemppiä sekä jaksamista pelkojen kanssa. Tiedän ja uskon että helppoa ei tule olemaan, mutta hetki hetkeltä ja päivä päivältä lähemmäs sitä hetkeä kun pieni on maailmassa.

      Poista

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.