maanantai 18. toukokuuta 2015

Pelko saa vallan helposti

Tänään käytiin neuvolassa. Juteltiin, kuinka pelottaa. Pelottaa, kuinka onnellinen olotila on alkanut hiipiä ja täyttää mielen. Jos uskaltaa olla onnellinen, käykö jotain pahaa? Neuvolatäti sanoi, että höpsis nyt nautitte! Kaikkihan on hyvin.

Kuunnellaan sydänääniä. Neuvolatäti on kuulevinaan jotain poikkeavaa sykkeessä. Laittaa lähetteen sairaalaan, ihan vaan varmuuden vuoksi. Ei kuulemma pidä huolestua. Myöhäistä! Kyyneleet kohoaa silmiin.. Tää ei oo enää totta... 

Tälle päivälle ei enää aikoja ole, pyydetään tulemaan huomenna. Huomenna. Olisin halunnut jo tänään!! Ja kaikista näistä päivistä juuri huomennaNo, eiväthän he tiedä, mikä päivä huomenna on. Eikä se merkitse heille mitään.. Mutta onko se oleva ikuisesti meidän kohtalonpäivämme?

Uskalsinpa mennä sanomaan ääneen, että olen onnellinen. Heti rankaistiin. Pelko, tuo ainainen vieraamme. Se ei poistu koskaan.

4 kommenttia:

 1. Kaikki on varmasti ihan hyvin, usko pois. Tsemppiä huomiselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Gretel ♡ Toivon niin, että kaikki on hyvin ja huoli on turha.

   Poista
 2. Voi mitä kohtalon keljuilua... Mutta uskon minäkin, että kaikki on hyvin! Tsemppiä huomiselle ja voimia vuosipäivän tuntoihin! Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Ja niinhän tuolla masussa onneksi oli kaikki hyvin. Niin nättiä käyrää pieni sydän siellä tikutti <3 Helpotus..

   Poista

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.