torstai 18. joulukuuta 2014

Vastaus

Tänään viimein saatiin sitten vastaus valitukseen. Ja mikäkö oli vastine? Diipa daapa ja lallaalallaaa. Kertasivat vain mitä tekivät ja mielestään kaiken tietenkin oikein! Joo, että ihan täyttä shaissea oli ne. Että voi voi jos tunsit tulleesi huonosti kohdelluksi. Argh, nyt ei pysty enempää kirjoittamaan.. Mentävä purkamaan tätä ketutusta vaikka siivomiseen..

2 kommenttia:

  1. Aivan hirveitä kokemuksia sinulla (ja tuolla yhdellä kommentoijalla edellä)! On hyvin vaikea keskittyä suremiseen tai muuhun asioiden edistämiseen, jos joutuu samalla taistelemaan itselleen oikeutta ja kohtuutta. Toivottavasti silti jaksat vielä. Voitko täällä blogissa kertoa mitään yksityiskohtia noista sairaalan virheistä? (mulle voi laittaa spostia myös)

    Itse olen yhtä poikkeusta lukuun ottamatta saanut lähes täydellistä hoitoa (toki joitakin lipsahduksia tms. on välissä, mutta ei mitään maata kaatavaa), joten taidan olla siinä suhteessa aika onnellisessa asemassa. Jotenkin vertaiskokemukseni perusteella tuntuu, että ylipäätänsä suurissa kaupungeissa hoidetut ovat olleet tyytyväisempiä hoitoon näissä ikävissä tapahtumissa.

    Jaksamista ja mahdollisimman rauhaisaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Gretel, samoin sinulle! Palaan tuohon sairaalan toimintaan kun paremmin taas pää jaksaa niitä kerrata.

      Poista

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.