maanantai 22. joulukuuta 2014

Tauon paikka

Ajattelin vetäytyä nyt loppuvuodeksi pienelle breikille kirjoittamisesta. Viime aikoina olo on ollut pääsääntöisesti ihmeen hyvä ja joulukaan ei ahdista tällä hetkellä aivan yhtä paljon kuin vielä jokin aika sitten. Vaikka tuolla sydänalassa se kaiherrus edelleen on ja pysyy. Yritän silti antaa nyt luvan itselleni nauttia tästä käsittämättömästä, lähes aurinkoisesta tunteesta ja olla tässä hyvänolon kuplassani nyt niin kauan kuin sitä riittää. Koska kokemuksesta kyllä tiedän, että osataan sitä takapakkia ottaa sitten taas...

Vaikka tuo sairaalan vastine pienen särön tähän kuplaani toi, ei se silti täysin murentunut. Mitä aion jatkossa asialle tehdä, sitä en tiedä. Aion ajatella sitä sitten ensi vuoden puolella. Kirjoitan tänne varmaankin myös tarkempaa kuvausta sairaalan toiminnasta, mutta nyt en siihen pysty.

Nyt aioin nauttia ystävien ja läheisten seurasta ja nauttia yhteisistä lomapäivistä miehen kanssa.

Kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille kuluneesta vuodesta. Teistä on ollut niin suuri ja korvaamaton apu. Kiitos ihanat kun olette olemassa ♡ Rauhallista joulunaikaa ja tuokoon ensi vuosi tullessaan kaikkea hyvää. Palataan vuodenvaihteen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.