lauantai 9. elokuuta 2014

Lomaa odotellessa

Nyt vihdoin ja viimein sain tällä viikolla selvyyden siihen, milloin lomani alkaa ja työt loppuvat. Enää reilu viikko ja on aika vaihtaa vapaalle. Tiedossa olisi jo yksi lomareissukin siskon ja äidin kanssa. Kiva päästä reissuun heidän kanssaan, kun perinteinen ulkomaille suuntautuva kevätmatka jäi tänä keväänä tekemättä, kun en uskaltanut (enkä kyllä oisi kyennytkään) sataa kilometriä edemmäs kotoa lähteä.

Kuntoiluunkin pitäisi pikkuhiljaa taas saada otetta, kun tuntuu, että vasta nyt alkaa joten kuten olla fyysisesti siinä kunnossa, että voisi alkaa taas liikkumaan. Torstaina kävinkin erään ystäväni kanssa lenkillä ja teki kyllä hyvää. Niin mielelle kuin kropallekin. Noin puolentoista tunnin lenkki meni ihan hujauksessa, niitä näitä höpötellessä. Ensi viikolla otetaan uusiksi.

Lomasuunnitelmissa olisi ainakin ottaa taas liikunta mukaan kuvioihin ja keskittyä kunnon kohottamiseen. Monen kuukauden pakkolepo ja muut komplikaatoit ovat kyllä vieneet tämän naisen rapakuntoon. Mutta tästä se taas lähtee! Tai niin ainakin yritän :)
Toivottavasti järjestyisi jonkinlainen mahdollisuus myös pieneen lomailuun yhdessä J:n kanssa. Ystäviä aion myös käydä moikkaamassa. Otan vaan auton alle ja huristelen käydä kyläilykierrokset kun kerran aikaa todennäköisesti on. Ja erään ihanan ystävän kanssa pääsen ihan erityiselle shoppailukierrokselle sitten jossain vaiheessa syksymmällä ;) I can't wait! ♡

3 kommenttia:

  1. Hii! <3 Ihana kuulla, että kroppa alkaa voimaan paremmin ja voit alkaa taas hiljalleen liikkua. Maltilla, aluksi rauhallisesti ja sitten hiukan määrää lisäämällä. Luulen, että liikunnasta, josta nauttii ja josta tulee energinen olo on apua myös muussa arjessa. Ainakin itsellä lenkillä aivot nollautuu kaikista parhaiten :) Venyttelykin on varmasti tärkeää, niin saat taas veren kiertämään kehossa --> energisempi olo. Ja ehkäpä tässä syksymmällä pääsette taas J:n kanssa uimaan uimahalliinkin. Te vesipedot <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä, keho ja mieli kiittää kun pääsee pitkästä aikaa taas liikkumaan. Vaikka pitkästä aikaa ekan lenkin jälkeen olikin väsy, oli silti mahtava olo kun pääsi ulos liikkumaan! Kyllä tästä rouvasta vielä kuntoilija saadaan kuoriutumaan ;)

    VastaaPoista
  3. Jeij! Ja parasta on semmoset pitkähköt, rauhalliset kävelylenkit raikkaassa syysilmassa <3 Niitä odotellessa! :)

    VastaaPoista

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.