keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Valitus

Tänään viimein sain rohkeutta kerettyä tarpeeksi (tai aikaa on kulunut jo tarpeeksi, että pystyin) ja soitin potilasasiamiehelle. Noh, enpä tuosta puhelusta tosin sen viisaammaksi tullut. Mutta viimeistelin nyt tekemäni valituksen sairaalalle, jossa minua hoidettiin. Viime yönä kun vain mietinkin tämän päiväistä puhelua ja kaikki tämä tapahtunut palasi mieleeni kirkkaana, oli huutoitku täällä taas. Olin taas niin pettynyt, vihainen ja surullinen samaan aikaan, että olin haljeta kaikkien näiden tunteiden voimasta. Ja tuo viime yönä alkanut alakuloinen olo ei ole hävinnyt minnekään. Nukuin todella levottomasti. Koko yön näin (taas) unia vauvoista. Mutta poikkeuksena, ensimmäistä kertaa unessani minulla oli elävä vauva sylissäni. Muutoin uneni ovat päättyneet aina siihen, että synnytän, mutta vauvaa ei ole.

Varmaan turhahan tuota valitusta on edes laittaa, mutta onpahan ainakin yritetty. Kuulemma neljän viikon sisällä pitäisi vastauksia saada. Jännällä jäädään odottamaan, minkä stoorin kehittävät ja saavatko edelleen käännettyä kaiken syyllistämään minua. Vai peittelevätkö ja kieltävät koko asian. Senhän ne ovat osanneet tähänkin asti. Luetutin hoitokertomukseni sairaanhoitaja ystävälläni ja hänkin totesi heti, että selvä hoitovirhe on tapahtunut. Eihän nämä toimet tyttöä takaisin tuo, mutta vaadin kirjallista anteeksipyyntöä saamastamme kohtelusta. Se jätti niin syvät arvet ja luottamuspulan, ettei niitä ihan heti korjatakaan.

2 kommenttia:

  1. <3 Tämä syksy on teille kyllä erityisen rankkaa aikaa, mutta uskon, että hiljalleen olo alkaa helpottaa. Toivottavasti saatte ajan kanssa laaditun selvityksen ja anteeksipyynnön saamastanne kohtelusta. Te olette nyt tehneet kaikkenne ja voitte vain odottaa vastausta. Eihän se tosiaan mitään muuta, mutta selvityksen he ovat kuitenkin teille velkaa. Tekstiä ei varmasti ollut helppo laatia, sillä jouduitte käymään kaiken jälleen kerran läpi, mutta onneksi teitte sen <3 Ainakin olette saaneet hiukan kevennettyä henkistä taakkaanne paperille ja nyt toivottavasti tieto menee myös teitä hoitaneille henkilöille. Valoisampaa lokakuun loppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ valoisaa syksyä myös sinne ♡ Täytyy kovasti toivoa, että tästä on vain suunta ylöspäin. Ehkä olo tosiaan helpottuu jo sillä hieman, kun saa tämän asian sairaalan kanssa päätökseen.

      Poista

Kuulisin mielelläni ajatuksia, joita tekstejäni lukiessa mahdollisesti sinulle herää. Kiitos kommentistasi! Asiattomuuksia en julkaise.